II rinkimų turas: Vytautas Sinica ar eilinis klusnus TS-LKD partijos sraigtelis?

Dominykas Vanhara

Nacionaliniam susivienijimui šie rinkimai dar nesibaigė. Nacionalinio susivienijimo sąrašo vedlys Vytautas Sinica pateko į II rinkimų turą Pilaitės-Karoliniškių rinkimų apygardoje, kur kausis su TS-LKD atstove Radvile Morkūnaite-Mikulėniene. Taip, ta pačia, kuri pridenginėjo Čilėje buvusį pedofilija įtariamą savo frakcijos narį Kristijoną Bartoševičių, ir kuriai „messengerio žinutės išsitrynė“.

 

Šis II rinkimų turas Nacionaliniam susivienijimui yra ypač svarbus. Jei NS pavyktų laimėti tegul ir 1 Seimo nario mandatą, tai daug kartų sustiprintų partijos matomumą ir girdimumą. Neabejotinai, Vytauto Sinicos patekimas į Seimą būtų itin svarbus ir Lietuvai bei jos žmonėms. Nes Seime atsidurtų vienas protingiausių, vienas labiausiai išsilavinusių politikų, tikrų konservatyvių pažiūrų. Įvairūs politologai dabar dėlioja įvairių koalicijų scenarijus, tačiau ir taip nesidėlioja, ir kitaip nesidėlioja. Vadinasi, V. Sinica, būdamas Seime, gali turėti net labai didelę įtaką.

Galiausiai, Pilaitės-Karoliniškių vienmandatėje apygardoje sprendžiasi klausimas dėl patekimo į Seimą ne tarp Vytauto Sinicos ir Radvilės Morkūnaitės-Mikulėnienės, nes pastaroji jau pateko į Seimą per sąrašą, o dėl patekimo į Seimą tarp Vytauto Sinicos ir kokio nors no-name‘inio TS-LKD atstovo, įrašyto kokiu nors 40 numeriu sąraše. Kuris tik trins Seimo kėdę ir bus absoliučiai klusnus TS-LKD rankų kilnotojas, ir kurio pavardės net ir po kadencijos niekas neatsimins. Taigi, pasirinkimas dabar yra būtent toks: tarp ryškiausio ir aktyviausio tikrojo konservatyvizmo atstovo ir klusnaus eilinio TS-LKD partijos sraigtelio.

Taip pat Vytautui Sinicai, kuriam dabar teko tikrai titaniška užduotis, būtina Jūsų parama. Nacionalinis susivienijimas negauna valstybės dotacijos ir išsilaiko tik iš nario mokesčio bei GPM paramos. Jo oponentę remia TS-LKD partija, kuri per metus gauna beveik 2 milijonų dotaciją. Todėl Vytautui Sinicai yra labai svarbi kiekviena Jūsų auka, kad ir kelių eurų. Be apribojimų galite aukoti iki 60 EUR. Labai ačiū!

 

Politinė reklama.

0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Scroll to Top