Vitalijus Balkus „Iš savo varpinės“: maistas tampa bevertis

Jūsų dėmesiui siūlome susipažinti su viena naujausių „Iš savo varpinės“ laidų, kurioje laidos autoriu Vitalijus Balkus pristato „kone šokiruojančius mokslinių tyrimų rezultatus“. Jie rodo, jog jau artimiausiu metu, kad gautume reikiamą vitaminų bei mikroelementų kiekį, „mums teks arba valgyti keleriopai daugiau įprasto maisto, arba skubiai ieškoti kitų naudingų medžiagų šaltinių“. Blogoji naujiena yra ir tai, kad maisto kokybę prastina ne tik išorės sąlygos, bet ir verslo interesai.

0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
2 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
2
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Scroll to Top